Followers

Sharing is Caring.....

"Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikatakan"
Hidup dan Matiku Hanya KeranaMU. Tunjukkanlah aku ke jalan syurgaMU

Saturday, March 24, 2012

Reunion of business day!



Gembira- sebab dapat berkumpul ramai-ramai untuk menjayakan aktiviti dana LA. Dah macam reunion tamhidi dah. Teringat zaman tamhidi kena buat business day ..hehe

Jemu-  satu hari suntuk asyik makan cendawan goreng aje. hahaha. tak jumpa nasi langsung! perut orang kampung, akhirnya nasi juga yang dicari.

Sedih- minggu depan ada quiz financial management, audit, midterm>intermediate accounting 2. TAK BUAT APE2 LANGSUNG. arggghhhhhh........ *tak serik2 nak belajar last minit*

Pecah rekod- sebab kami ada buat sesuatu yang sangat kerja gila. hahahha. biarlah rahsia....

Harapan- satu tujuan, satu harapan , dua destinasi > new zealand and australia. Semoga menjadi ia menjadi realiti.

*banyak je gambar, tapi tak boleh upload banyak sangat. berokband dah nak overlimit. sorrriiieeee*

thanks for the memories!

setiap yang berlaku, ada hikmahnya!

kbai.

(sutera indah sangat sunyi sebab student pergi dengar ceramah ustaz azhar idrus di masjid sepang, klia* kui3)

2 comments:

rimbunhijau said...

tahniah dari bekas penghuni sutera indah :)

FynazsyAcca said...

hehe. warga ex-sutera indah pun dijemput hadir! nanti jenguk2 la kami disini :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this widget here