Followers

Sharing is Caring.....

"Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikatakan"
Hidup dan Matiku Hanya KeranaMU. Tunjukkanlah aku ke jalan syurgaMU

Thursday, February 10, 2011

sorry, xsengaja!

tiba-tiba, telefon ku berbunyi sambil-sambil tggu bas nak jalan .....

miss s: hello syafinaz, where are u??
fnz : hello, i'm still on the way miss, why?
miss s: ur classmates are waiting for u to do the exam..
fnz : owh miss, i'm so sorry333333.. i know i'm late..
miss s: so, u want ur classmates to do 1st or wait for u?
fnz : its ok..u can continue without us~ i'm so sorry again....
miss s : ok.. bye
fnz: bye miss...

first time lecturer tepon sy..aduii...malunyaaa~~~
gara2 datang lambat exam..
xtaw la salah sape.. bas ke atau kami( me n wawa)
sori ye kwn2 tggu saya sgt lama..........
xsengaja...20 minit tggu..lame tuh...
sorry............ INSYAALLAH xbuat lg~ hehe

 moral of the story: sy nak nek kereta utk elak dtg lmbt ke kelas...! (demand gler)hahah
bas sgt xefisyen..jln kaki sgt memenatkan even sihat utk kesihatan...
xkan la nak g kelas berpeluh2..hahah...
........

3 comments:

little daie said...

nanti nadhirah belanja keta yang selalu adek finaz main tu, okey tak?

Sebab finaz dah demand it as necessity (dharuriyyah) ^_^

nazfynaz said...

nadhirah, adek saya maen kete yg ade enjin la..
alang2 tu nak kete GTi Volkswogen~(tahsiniyyah) boleh la..plesss!!!! haha

little daie said...

kalau dah masuk tahsibiyyat kena tunggu kerja la ye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this widget here