Followers

Sharing is Caring.....

"Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikatakan"
Hidup dan Matiku Hanya KeranaMU. Tunjukkanlah aku ke jalan syurgaMU

Tuesday, August 16, 2011

kuih apa?


Cuba teka ini makanan apa? Jangan nak teka bola golf ke, bola tennis pula ye sebab dah terang-terang aku bagi klu KUIH.
Kuih ini buat sendiri taw. Percubaan pertama kali. Inilah hasilnya. Tak perasan rupanya ada skill memasak. Kira bakat terpendam lah ni *perasan giler* hahaha.. Mana tak nya bulan ramadhan ni lah nak mencuba buat segala makanan. GOOD TRY.
Ok, itu je kot nak bagi tahu. Padat dan ringkas. :)

p/s: nak tahu ini kuih apa, tinggalkan komen! bye.

7 comments:

" NuR Itu CaHaYa " said...

koci?? badak brndam??

FynazsyAcca said...

tekaan yg kedua baru betul! badak berendam.. hehe....

" NuR Itu CaHaYa " said...

mle2 igt koci.. sbb kdg2 ade yg wat cm2... hehe... rpe2 badak brendam...

FynazsyAcca said...

inti dia same je... hehe..first time buat nseb bek jadi.haha

" NuR Itu CaHaYa " said...

alhamdulillah jd.. lps nie ble wat kirim2 la kt kwn skliling ye...

~H.u.r a.L 'a.i.N~ said...

nak cikit!
:))

FynazsyAcca said...

ain; boleh je. dtg rumah.hehe
nur cahaya ; INSYAALLAH.nak rase cepat dtg melaka k. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this widget here