Followers

Sharing is Caring.....

"Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikatakan"
Hidup dan Matiku Hanya KeranaMU. Tunjukkanlah aku ke jalan syurgaMU

Wednesday, June 8, 2011

what a surprise ??!

eh, hari ini hari apa? RABU.
 xnak tahu pun. tak nak wish pun sesape sebab kami ade plan baik punya....
surprisesssssssssss !!!!!!


khusyuk ketika solat :)
jangan terkejut...
eh bukan yang ini,.... ini demostrasi solat gerhana :)
good job guys...
sebenarnya......................


khas buat mardhiah, fatimah farhana, salmeh, tuan nor aina :)
anna, aina, mar, salmeh


happy birthday girlss.... may ALLAH bless all of you.

secret recipe.. yummmyyy


ini lah hasilnya....
kami memang x suka membazir
alhamdulillah..habis pun...
akhirnya, misi kami berjaya! ini lah hadiah kami buat birthday girls.
semoga menjadi ingatan di umur pangkal 2. hahah

istimewa dari kami BMB 2


p/s : baru korang tahu macam mana perasaan bila kena kezutan hari jadi..
ahhaha.. betul tak yayah?

sorry ya kalo post gambar without permission. hehe...
jangan marah ye..nanti kena jual :)

2 comments:

mar mp 86's said...

haha. thanks for the surprise! terharu, terkejut semua ad! naseb x heart attack je! ngeh3.

P/s: now, baru rasa.. hehe

fynazsya said...

mar: hahahaa.. rasakan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this widget here