Followers

Sharing is Caring.....

"Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikatakan"
Hidup dan Matiku Hanya KeranaMU. Tunjukkanlah aku ke jalan syurgaMU

Monday, August 22, 2011

Mega sales :)

Salam ramadhan untuk awak-awak sekalian.
Maaf lah tak dapat update dalam masa 3hari ini.. sibuk la.
sebab apa? sebab kejar mega sales............................


Pertamanya, mestilah mega sale untuk akhirat, tawarannya ialah, 10awal ramadhan mendapat rahmat ALLAH, 10 pertengahan ramadhan mendapat pengampunan ALLAH, dan 10 terakhir ramadhan jauhi dari api neraka..
Siapa mahu menyertai angkat tangan? Jum kita joinnnnnnn..Confirm, tak rugi........

'Kurangkan dosa, tingkatkan pahala'

shopping dekat jusco dan keluargaku je.. pernah pergi?

Keduanya, mestilah mega sale di dunia. Tak payah cerita lah kan kalau kemeriahan pusat membeli-belah kat Malaysia ni ha.. nak-nak lagi musim perayaan. Nak tahu ada mega sale ape, google sahaja. Aku pun join juga.. Adat lah pergi shopping, jangan lupa ibadah sudah lah.

Sesama kita beringat,Ramadhan semakin meninggalkan kita, macam mana ibadat? semakin baik dari tahun lepas? Tepuk dada, tanya iman.

Jum kita pergi mega sale kedua-dua sekali supaya dapat BALANCE LIFE.

cuba teka berapa ringgit semuanya? hahah

2 comments:

qudwa said...

mega sale akhirat yg org selalu lupe tu...XD

FynazsyAcca said...

biaselah manusia..kenalah sesama beringat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this widget here