Followers

Sharing is Caring.....

"Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikatakan"
Hidup dan Matiku Hanya KeranaMU. Tunjukkanlah aku ke jalan syurgaMU

Saturday, February 11, 2012

I Am Waiting For Your Call




Miles away, oceans apart
Never in my sight always in my heart
The love is always there it will never die
Only growing stronger a tears rose down my eye



Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah....
Syukur Alhamdulillah.......

Begitulah ungkapan yang mampu diucapkan...
Setelah sekian lama, penantian selama 12 tahun...
akhirnya dapat juga sebuah jawapan yang berbaloi....
ape ye? hehehe.. jeng..jeng..jeng...


I am thiking all the time
When the day will come
Standing there before you
Accept this Hajj of mine

Alhamdulillah, mama dan babah dapat jemputan kursus haji bermakna INSYAALLAH menjadi tetamu ALLAH di musim haji 1433H...
bestnyaa... bila lah pula giliran ku,,, harap-harap dapat menunaikan di masa muda,
yelahkan, masa muda, badan sihat, boleh beribadat lama-lama, bukan pergi shopping je lama-lama..
hehehe.. so, marilah kita kumpul duit dari sekarang :)

Standing in ihram, making my tawaf
Drinking blessings from your well
The challenges that I have suffered
And might were rekindles my imaan



Untuk orang yang berkemampuan, sekiranya anda tidak mengerjakan umrah dan haji, maka belum sempurnalah kemampuan anda lagi..- sumber dari rancangan jemputan umrah astro oasis.
*kesimpulannya, sebanyak mana duit kita, tapi tak pergi mengerjakan haji dan umrah, tak bermaknalah ada harta banyak beribu-ribu lemon tu....*

Untuk mama dan baba, selamat menjalani kursus haji..mudah-mudahan dapat haji yang mabrur...AMIN.

O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kabah wall



so, kepada sesiapa yang belum mengerjakan haji, marilah kita berdoa sama-sama supaya boleh pergi dalam usia yang muda. AMIN.

*mood: teringin sangat nak tengok kaabah secara live*

2 comments:

little daie said...

luv too... jgn lupa ajak nadhirah sekali ye.

kim salam mama babah..nie berkat babah duk sana lama^_^

FynazsyAcca said...

kita pergi same2 nak tak awak?
alhamdulillah, sampai juga hajat mereka :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this widget here