Followers

Sharing is Caring.....

"Bukan siapa yang berkata tetapi apa yang dikatakan"
Hidup dan Matiku Hanya KeranaMU. Tunjukkanlah aku ke jalan syurgaMU

Tuesday, August 7, 2012

Disconnect

Yesterday~
Disconnect.. Please try later... Check your modem~

Disconnect lagi..... blalallala..

Kenapa tak boleh connect dengan wireless ni? hujan kot... line x clear.. ok fine :(

Today~
Eh kenapa tak boleh lagi connect? nyalaan DSL dan internet tak berkelip-kelip... hari tak hujan plak =.=
ok, telefon Tmnet 100...

operator: ok cik syafinaz, sambungkan wayar ke komputer anda ye. pastikan wireless on.
s: okeh, dah set up!
operator: tak dapat reply dari modem la... dah on semua tak?
s: dah...

*tetiba abang aku datang, wayar tak sambung mane nak dapat internet adik oi, ........ jangan lah buat malu...

Argrrrrrhhh, ni siapa punya kerja cabut semua wayar..ishh, ni bukan sebab cuaca, sebab ade orang dah cabutkan wayar modem ni ha.. malu malu malu.....

s: eh, dah boleh la... em kalau dah boleh buka google means dah boleh guna lah kan internet? (ayat cover)
operator: yup. nak teruskan buat aduan ke?
s: takpe, dah okeh, terima kasih.!

..............................rupanya tak pasang wayar je pon. gelabah kan aku? haha
malu.



ok,bye.
nak pi buat cookies lagi.muehehe

1 comment:

Kim Rara said...

Finaz!~
I tagged u! Visit me at http://raramensch.blogspot.com/2012/08/tagged-alongliebster-blog-award.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this widget here